Interactie

Bij D3NH4CK bepaal je zelf je programma.
En ga je in gesprek met IT-securityprofessionals in een afwisselende, interactieve setting.

Donatello Piras – dagvoorzitter D3NH4CK

Om pittige onderwerpen aan de kaak te stellen is een scherpe dagvoorzitter nodig. Wie kan dat beter dan Donatello Piras? Piras is al jarenlang veelgevraagd dagvoorzitter, presentator, gespreks- en debatleider. Dit deed hij eerder al voor CGI, TOPdesk, Bol.com, diverse banken, Ziggo en Google. Piras wordt gekenmerkt als energiek, professioneel, enthousiast en scherp. Als geen ander weet hij evenementen interactief te maken en mensen met elkaar te verbinden. En dat is precies wat nodig is voor een event als D3NH4CK!

Live chatten

We willen dat al jouw vragen beantwoord worden tijdens D3NH4CK. Daarom stel je jouw persoonlijke programma zelf samen. En kun je tijdens alle sessies direct je vragen stellen via de live-chat. Je bent dus zelf in charge of jouw dag. Haal het maximale eruit!

D3NH4CK Draait Door

We sluiten de conferentie gezamenlijk af met ‘D3NH4CK Draait Door’. Dagvoorzitter Donatello Piras praat als vervanger van Matthijs van Nieuwkerk met DearBytes en KPN in een DWDD-setting over actuele ontwikkelingen in de markt. Zo leer je alles over hun visie op actuele bedreigingen en mogelijke oplossingen. Als bezoeker kun je meepraten en vragen stellen via de speciale D3NH4CK-app op je smartphone.

Speeddate

D3NH4CK is een interactief evenement. Dat betekent dat jij je eigen dagprogramma samenstelt. Op deze manier haal je alles uit het evenement wat erin zit. Naast een aantal plenaire presentaties zijn er ook subsessies waarvoor je je kunt inschrijven. Zo heb je de kans om een-op-een-met leveranciers te spreken over wat jou specifiek bezighoudt. Meld je aan via deze website voor een ‘speeddate’ met een vendor naar keuze.